Dankzij de Walcherse gemeentes kunnen alle basisscholen en BSO’s op Walcheren lekker buiten aan de slag met veldwerkmaterialen uit de meer dan 40 leskisten van Terra Maris.

Reserveren van leskisten kan direct vanaf onze website. Er is voor alle Walcherse basisscholen een inlogcode en wachtwoord beschikbaar. Ook is het mogelijk losse veldwerkmaterialen te lenen, laat even weten wat je nodig hebt en we zetten het voor je klaar!  Een leskist in de klas en naar het museum? Uiteraard zijn combinaties met het Programma Basisonderwijs van Terra Maris mogelijk.

Maar NME is meer dan alleen leskisten! In samenwerking met Nationaal Park Oosterschelde (NPO) worden voor de groepen 5 en 6 tegen een aantrekkelijk tarief jaarlijks vaartochten over de Oosterschelde aangeboden.
Een gratis gastles over Plastic Soep en zwerfafval vanuit het project Schoon Zeeland aanvragen kan ook.
Of download een van de IVN-lessen uit de lessenbundel van de Zeeuwse Natuur.

Heb je geen inlogcode of ben je op zoek naar iets anders? We helpen je graag verder. Bel of mail Monique of Carolien: 0118-582620.

We hebben met onze klas een superleuke, maar vooral ook waardevolle dag gehad. Ik heb echt het gevoel dat we iets hebben bijgedragen! Suzanne - Leerling CSW Middelburg